Tagrenovering

Tagrenovering

Tilbygning

Tilbygning

Ombygning

Ombygning

Døre & vinduer

Døre & vinduer

​Tilbygning – Skab ekstra plads i boligen

​Har du købt nyt hus med for lidt plads, eller er familien vokset og boligen blevet for kompakt? Med en tilbygning får du ekstra kvadratmeter og giver plads til eksempelvis et nyt badeværelse, soveværelse, kontor, eller hvad der nu er behov for.

Mulighederne er mange, og Tømrermester Per Andersen har stor erfaring med alle typer tilbygninger til sommerhuse og villaer, dog ikke til etageejendomme og erhverv. Jeg kommer gerne ud til dig og drøfter dine muligheder samt alternativer for tilbygning, hvis jeg kan se, at der er problemer i forhold til dine ønsker. Jeg sørger for, at du som kunde inddrages i hele forløbet og er en del af processen.

Mange muligheder med tilbygning

Du kan vælge om din tilbygning skal passe til boligens stil, eller om den skal fremstå helt anderledes og skabe en moderne kontrast til huset. Materialer og detaljer i udformning bør også overvejes – få råd og vejledning af Tømrermester Per Andersen.

​I tilbygning udfører vi blandt andet:

  • Garager
  • Udestuer
  • Udvidelse af boligareal til kontor, opholdsstue og lignende
  • Samt meget mere

Få et gratis tilbud her

Ring til Per på telefon 40143496 for en uforpligtende samtale om dit projekt og et gratis tilbud. Du kan også skrive til hammerper@outlook.com. Jeg rådgiver dig om dine muligheder og informerer ligeledes om gældende regler og lovkrav på området.

Tømrermester Per Andersen udfører tilbygninger i høj kvalitet i Roskilde og Holbæk samt det meste af Sjælland.