Tagrenovering

Tagrenovering

Tilbygning

Tilbygning

Ombygning

Ombygning

Døre & vinduer

Døre & vinduer

Døre og vinduer – ​Udskiftning og renovering

​Dine døre og vinduer er meget udsatte for vind og vejr. Tjek derfor, om der er råd og svamp i træet, eller om isoleringen er dårlig. I tidens løb påvirkes de nemlig af både varme, kulde, fugt og udtørring.

Tømrermester Per Andersen udskifter og renoverer dine vinduer og døre. Jeg benytter faste leverandører og kan skaffe alle de elementer, der er brug for til dit projekt. Du får altid professionel rådgivning til valg af vinduer og døre baseret på dine ønsker samt i forhold til, hvad der passer bedst til netop din bolig.

Vi tilbyder døre og vinduer til din bolig

I mange tilfælde kan det ikke svare sig at reparere på vinduesparti og dørene, hvis de har mange år bag sig. Ofte vil de ikke være energieffektive, som dem der produceres i dag. Derfor anbefaler jeg ofte mine kunder, at de får udskiftet til nye og energirigtige døre og vinduer. Disse fås ligeledes med forskellige egenskaber som støjdæmpning, effektiv varmeisolering, indbrudssikkerhed og meget mere.

Håndtering af vinduespartier

Større glaspartier håndteres ikke, men jeg står til rådighed med alle øvrige aspekter. Alt fra sålbænke, fugning og til den sidste finish af dine vinduer og døre udføres i højeste kvalitet – det sikrer dig et produkt, der holder i mange år.

Bestil en fagekspert – og få et gratis tilbud

Udvalget af døre og vinduer er stort. Ring derfor til Per på telefon 40143496 eller send en e-mail hammerper@outlook.com eller udfyld kontaktformularen her på siden. Jeg kommer gerne forbi og tilbyder dig en grundig og faglig vurdering af tilstanden på dine vinduer og døre. Geografisk dækker jeg det meste af Sjælland, men udfører typisk opgaver i Roskilde, Holbæk og omegn.